Nuff Atas

19 April 2011

Apa Khabar Cekodok!

Apa khabar blogger semua? Sedang buat apa tu?
Barangkali sekarang ni ada yang sedang makan cekodok...
Hahahaaa... malam-malam begini pon ada jugak yang sempat goreng cekodok...
Perut lapar la katakan... ya tak?



Ada kenal blogger bernama cekodok…

Lama aku tak baca entri baru Cekodok… Melalui link yang aku letak dlm blog ini, menunjukkan beliau lama dah x update blog..





  • Aku suka cara penyampaian cekokdok dalam entri-entrinya.. beliau menulis entrinya secara santai melalui cara penceritaannya yang lawak… Bila rasa nak bersantai aku akan pergi baca entri cekodok..

    Aku cuba klik link cekodok.. hasrat hati nak tulis dalam shout boxnya.. nak Tanya kenapa lama x tulis entri baru… Entri kali terakhir beliau bertajuk 'mamu yang x berapa mamu'.. dipublish pada jumaat 8 Apr, 2011…

    Apabila aku klik link tersebut maka keluar tetingkap mengatakan ayat seperti berikut..

    Blog has been removed

    Sorry, the blog at cekodokitusedap.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.

    Apa yang telah terjadi dengan blog cekodok??

    3 comments:

    mykhalis berkata...

    itula pasal..dulu dia rajin jugak ziarah menziarah..pergi bertapa agaknya

    amny berkata...

    setiap petang selalu makn..hahaha..sedap3..^^

    fatin6789 berkata...

    malam2 tetibe nmpak gmbar cekodok nie..lapau pulak..

    laa..baru nak baca juga dah remove rupnya..